Om oss

Projektledning.se är ett forum där projektledare, liksom andra som är intresserade av projektledning, kan få insikter, kunskap och inspiration inom detta fantastiska ämne.

Vi erbjuder föreläsningar och workshops inom ämnena projektledning, ledarskap och kommunikation.

Vi strävar efter att hjälpa projektledare i offentlig och privat sektor att skaffa sig nödvändiga färdigheter och verktyg som hjälper dem att driva sitt projekt med framgång.


Teamet

Vera Kristen bild
Vera Kristen
Vera är Content Editor på Projektledning.se. Hon är utbildad inom projektledning, reklam och PR med en examen från Stockholms Universitet. Vera har arbetat som projektledare på flera företag.


Bild Caroline Hasl
Caroline Hasl
Caroline Hasel är skribent inom projektledning, kommunikation och ledarskap. Caroline har en examen inom företagsekonomi Högskolan i Borås samt en master’s degree från Luleå Tekniska Universitet.


PerOla Hammar bild
PerOla Hammar
Per-Ola Hammar är skribent inom entreprenörskap och projektledning. Per-Ola har läst ekonomi på Karlstad Universitet och Högskolan i Skövde.


Oliver Nyqvist bild
Oliver Nyqvist
Oliver Nyqvist är skribent inom projektledning. Oliver är en driven och nyfiken person och engagerad i metoder och verktyg inom projektledning.


Joakim Ljungcrantz bild
Joakim Ljungcrantz
Joakim Ljungcrantz är skribent inom produktivitet. Joakim är ingenjör inom maskinteknik.


maths

Maths Ehrenström
Maths Ehrenström är affärsutvecklare och föreläsare. Maths har varit processledare för 100-tals företag och utbildat i ledarskap, medarbetarskap och kommunikation.


 

Grundades

Projektledning.se grundades av Pär år 2018 och har blivit en av de största och mest trovärdiga plattformarna för information om projektledning, ledarskap och kommunikation. Projektledare, liksom alla som är intresserade av området, kan utveckla och förbättra sina färdigheter inom projektledning samt ledarskap och kommunikation genom artiklar, guider, verktyg och recensioner på vår hemsida.

Startad av experter med flera års erfarenhet av att föreläsa och genomföra workshops i ämnena projektledning, ledarskap och kommunikation i flera företag. Projektledning.se har för närvarande mer än 500 gratis artiklar om nämnda ämnen. Grundarna av denna webbplats har examen i projektledning och har arbetat som projektledare i flera år nu. Vi erbjuder praktisk erfarenhet baserat på vad vi har studerat och på vad vi stött på under arbetet som projektledare.

 

Inspiration

Vår inspiration att starta projektledning.se dras av vår kärlek till projektet för projektledning. Vi ville utveckla våra färdigheter inom fältet och hjälpa andra att utmärka sig. Vårt mål är att hjälpa projektledare att utmärka sig och utveckla sina färdigheter inom projektledning, ledarskap och kommunikation.

 

Värderingar

Våra värderingar på Projektledning inkluderar att förmedla kunskap som kommer att inspirera och förse projektledare att ta ansvar för att styra projekt till högsta nivå och att ha kul medan de gör det. Vi vet att projekt går genom alla sektorer, inklusive privata företag, individnivå, och statliga och kommunala avdelningar. Projektledare kan också erbjudas den ledarskap som behövs när de är utrustade med färdigheter och verktyg i projektledning. När projektledare tillbringar merparten av sin tid med att kommunicera till olika intressenter, skicka information som kräver handling krävs det effektiva kommunikationsverktyg. I vårt försök att utrusta projektledare med kommunikationsförmåga kommer vi att lära oss hur digitala verktyg kan användas för att förbättra processen.

Lär dig mer om projektledning, ledarskap och kommunikation från branschledande personer som har lång erfarenhet inom området och experter som har skrivit hundratals artiklar och genomfört flera utbildningar och workshops. Du är i säkra händer när det gäller projektledning.